Aller Friskoles Støtteforening – For Alle(r)

 

Aller Friskoles Støtteforening – For Alle(r)

Ideen bag oprettelsen af støtteforeningen er, at få skabt en organisation, der kan samle penge – bl.a. via fonde og legater – til at gøre noget ekstra for lærere, elever og forældre på Aller Friskole samt lokale borgere i Aller. Der ud over løser vi praktiske opgaver og udbreder kendskabet til Aller Friskole.

Der ud over løser vi praktiske opgaver så som skolens sommerfest, som vi arrangerer sammen med skolen og skolebestyrelsen.

Støtteforeningen er bl.a. med til:

- At støtte Aller Friskole med økonomiske tilskud til særlige investeringer (ikke almindelig drift) til gavn for elever, lærer og forældre
 
- At bidrage til større fællesskab for alle både elever, lærer, forældre samt lokale borgere i Aller
 
- At gøre det endnu sjovere at være elev på Aller Friskole
 

Skulle du også have lyst til at bidrage, er det kun fantasien, som sætter grænser. Kontante bidrag, hjælpende hænder og hoveder med gode ideer er alle meget velkomne.
 
Send os en mail om, hvad du er særligt god til, og gerne vil bidrage med på: stotallerfriskole@hotmail.dk

Sådan bliver du medlem

Indbetal 200 kr (almindeligt medlemskab) eller 1.500 kr (firmamedlemskab) på:

Reg nr 2450 Konto nr 4385763978

eller mobilpay 40954790

Og skriv din e-mail i overførselsteksten (alternativt telefonnr). Medlemsnummer tildeles efter betaling. Ved firmamedlemsskab får man plads på vores sponsortavle.

Man er selvfølgelig også velkommen til at støtte yderligere, og anonyme bidrag modtages også.
 
 
 
 

Nyhedsbrev 

 

Støt Aller Friskoles Støtteforening, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Aller Friskoles Støtteforening, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Aller Friskoles Støtteforening.


Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Susanne Skovsted Madsen på 40 95 47 90 eller stotallerfriskole@hotmail.dk.