Spring til indhold

Ellevilde egne i din landsby

Drømmer du om at skabe mere vild natur i dit lokalområde? Det gør vi også. Faktisk så meget, at vi deltager i konkurrencen Danmarks vildeste kommune. Derfor tilbyder Kolding Kommune i samarbejde med Katrine Turner at hjælpe dig og dit lokalområde til at komme i gang, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at gøre vores kommune og dit lokalområde mere vildt, blomstrende og fedt at bo i.

Et Ellevilde egne forløb består af flere dele og kræver engagement og opbakning fra flere i dit lokale område. Til gengæld får I hjælp til at drive processen, mulighed for at søge støtte til jeres projekt i Kolding Kommunes landsbypulje og I bliver selvfølgelig også en del af vores konkurrencekort og vildnatur-hjemmeside www.kolding.dk/vildnatur

Ellevilde egne forløb

A: Et inspirationsforedrag, der giver større viden om, hvordan du selv og i fællesskab med andre kan få dit lokalområde til at blomstre. Foredraget tager 1½ time.

    På baggrund af foredraget (til foredraget) udpeger I et område i jeres lokalområde, som I gerne vil arbejde med (I må selvfølgelig også gerne have besluttet jer på forhånd).

B: I mødes på det udvalgte område. Sammen med Katrine Turner udvikler I en plan for, hvordan I kommer i gang. Bl.a. skal I finde ud af, hvilke ressourcer I selv har til at udføre projekterne.

C: På baggrund af workshoppen modtager I et tiltagskatalog. Kataloget beskriver forslag til de diskuterede tiltag, planer omkring realisering, driftvejledning samt skriftligt materiale om arter, udsåning/tilplantning mv..

Dato:

Landsby (Sjølund – Aller – Hejlsminde/Hejls): Opstartsforedrag den 23. september kl. 19.30-21 + workshop den 10. oktober kl. 10-13

Tilmelding hurtigst muligt til Malene Skovfoged Skøtt på telefon 28688655 – send gerne blot en sms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *