Facebook
Følg ASU&B på Facebook

Årets Aller 2019: Mogens Schmidt

Dette år er valget til årets Aller faldet på en lokal Aller Borger. Dog en tilflytter ikke desto mindre. Personen er yderst engageret – noget der kommer rigtig mange gode aktiviteter til gode.
Hos denne person er der altid hjælp at hente. Hvad enten det gælder hjælp til Sønderjylland Rundt– hjælp til oprydning, hækklipning, inddragelse i større projekter – hjælpen bliver altid givet. Og altid med det største smil på læben. Personen er også aktiv i bestyrelsen ved Aller Vandværk.
Også i nabobyen drager man stor nytte af året Aller. Her kan man oplevet personen som fodboldtræner – noget der også kommer mange Aller drenge til gode. Og selv med dette store engagement har personen stadig overskud til både familie livet, extreme løb og Sønderjyske Kampe.. dog som tilskuer
De senere år har årets Aller dog ikke været til stede til generalforsamlingen. Ikke fordi han ikke havde lyst – men fordi hans bedre halvdel sad i bestyrelsen. I år er det ikke længere tilfældet – men for at være helt sikre på at han kom og modtog hæderen har vi brugt et lidt fejt trick. Vi spurgte om hjælp til et punkt på generalforsamlingen.

Så kære Mogens… undskyld vi snød dig og bad om din hjælp. Men når man beder om din hjælp går man aldrig forgæves. Så tak for al din hjælp. Tak for dit store engagement i skolen, foreningen ja hele lokalområdet. Også tak for at du tager dig af vores Aller fodboldspillere i CIF

  Generalforsamling ASU&B

 

Du/I inviteres hermed til generalforsamling i Aller Sogns- Ungdoms- og Borgerforening
Torsdag den 21. februar 2019 kl. 19.00 på Aller Friskole