Lokalt / Aller Aqua A/S
Aller Aqua producerer fiskefoder til dam- og havbrug. Så kort kan det siges, men det er langt fra hele historien. Aller Aqua er familieejet og har rødder mere end 1.000 år tilbage. Vi har produceret fiskefoder i mere end 50 år. Det gør os til en af verdens mest erfarne producenter, og vi leverer nogle af de allerstærkeste produkter på markedet til vores kunder. 
 
Aller Aqua har i dag fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland og Egypten, og vi eksporterer til mere end 50 lande på verdensplan. Vi har en bred og professionel vifte af produkter og foder til mere end 25 arter fisk. Vi ved, hvor afgørende det rigtige foder er, og vores eget professionelle udviklings- og researchcenter i Tyskland, Aller Aqua Research, arbejder løbende på at optimere, udvikle og dokumentere effekten af vores produkter. Derfor er
vores kunder er sikret professionelle
topkvalitets produkter til konkurrencedygtige
priser – leveret til tiden.


Vi er en stor organisation, men vi er mindre end de største. Det gør os fleksible og giver os mulighed for at reagere hurtigt på kundernes behov. Det er vigtigt, når man ikke kun vil levere fiskefoder, men også gerne sparre om og bidrage til at optimere vores kunders drift. Vores erfaring og historie er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi snakker om, holder, hvad vi lover, og at vi er her – også om mange år.
Åbningstider:
Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-16.00
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00

Kontakt info:
Telefon: 70 22 19 10
Fax: 38 41 20 59
Mail: info@aller-aqua.com
www.aller-aqua.com