Aller kirke / "The new dedive" i Fjelstrup kirke / Madam blå - nu også med konfirmander

Madam blå - nu også med konfirmander

For snart mange år siden havde vi i konfirmandstuen og Enkesædet nogle fine ”Madam Blå” formiddage for os, der kunne samles om formiddagen til kaffedrikning, hygge og fortællinger fra gamle dage. Det kunne Fjelstrup-konfirmanderne og jeg godt tænke os at tage op igen, men denne gang for at snakke sammen om at være konfirmand i dag – og for længe siden.

Da vi ved, at snakken går så godt, mens man har noget i hænderne, så har vi tænkt os at lave ”Bibelsk mad” sammen. Pga. indkøb til sådan en sådan formiddag, så er tilmelding til Susanne nødvendig, på tlf. 74 566263, eller mail: sm@km.dk, og så slutter vi selvfølgelig af med at spise maden sammen.

Det foregår fredag den 16. marts kl. 9.30 – ca. 12.30 i Præstegårdens konfirmandstue, og alle er hjerteligt velkommen.