Aller kirke / "The new dedive" i Fjelstrup kirke

Rockkoncert i Fjelstrup kirke

Fredag den 2. marts kl. 19.00 kommer 4 unge amerikanske fyre forbi Fjelstrup kirke på deres danmarksturné - for at give en rockkoncert, så det kan høres over hele byen!

De har utallige turnétimer bag sig på USA's lange landeveje, de spilles ofte i radioen derovre, og nu kommer de så forbi os. Arrangementet er en del af et fælles konfirmandarrangement, men alle er velkomne til være med, og det er helt gratis.

Så kom og hør, hvordan de med musikken giver os en anderledes fortolkning af det håb, man kun kan få gennem en tro på Gud. Det er planen, at vores egne, lokale ”rock-syngende konfirmander” fra Fjelstrup og Aller også er med til at give et nummer fra scenen. Derfor, er man til rockmusik, så gå ikke glip af denne enestående oplevelse - mød op og tag gerne hele familien og vennerne med!